Og 5 og 8

Iris vågnede urimeligt tidligt i dag. Lidt i fucking 5, eller sådan noget, det var helt skørt. Men så havde vi jo både tid til og behov for at tage tingene lidt med ro, så det gjorde vi. Vi fik åbnet pakkekalender og set de 2 første afsnit af Jullerup Færgeby, eller hvad det nu hedder.

Det er lidt en kamp at få hende i børnehave for tiden. Hun siger hun bliver drillet, og det gør hun måske også lidt, en gang i mellem. Der er bare aldrig rigtig noget problem, når vi først kommer derned, og det var der heller ikke i dag, selvom det krævede både bestikkelse og afpresning at få hende afsted.

Det var blevet mørkt da jeg hentede hende igen, og inden jeg havde fået bakset vores lort sammen foran sædet i bussen, var hun faldt i søvn. Så blev hun båret hele vejen op i bad, fik aftensmad mens hun tørrede og legede detektiv, ørn, maler og giftblander indtil hun skulle i seng. Det var naturligvis ikke særlig nemt at få hende til at sove igen, det blev til cirka 5 kvarters snakkeri.

Til gengæld insisterede hun på at komme i børnehave i morgen. De har åbenbart pakkeleg, så hvert barn fårr en gave én dag i december. Iris føler sig heldig omkring 3-taller

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s