Pony fra Snave

Nå, men det tager åbenbart tid at få leveret ting fra Hawaii, så jeg har ikke haft så meget overskud, derfor bliver det en kort, samlet og forsinket weekendopdatering.

Fredag måtte vi vente så lang tid på bussen, at Iris, der havde sat sig på et trappetrin, faldt i søvn på åben gade. Hun sov hele vejen hjem og var derfor selvfølgelig vågen til næsten midnat.

Det hævnede sig lørdag morgen, hvor vi sov over os og måtte stresse vildt for at komme i teaterskole. Vi kom kun lidt for sent. Det var sidste gang før jul. Sidste lørdag var der fremvisning, hvor vi var ude og se hvad de havde øvet på, og i dag fik de så udleveret diplomer

diplomJulian fik også en medalje, fordi han har været der i 2 år, hvilket straks fik Iris til at erklære at hun også gerne ville være der i 2 år. Det tror jeg godt kan komme på tale, i hvert fald fulgte der også en evaluering med, for de kører tingene ret hårdt og målrettet oppe i Hellerup:

evaluering

Det vidste jeg vel godt det hele, men det er da rart at få det på skrift.

Og jeg er sådan set glad for teaterskolen. Hun er jo en pivskid på legepladsen og ikke noget oplagt sportstalent, så jeg synes det er en god måde at give hende en smule kropslig bevidsthed. Og det virker, hun er blevet helt god til at danse, sådan rigtigt-agtigt.

Men nu er det altså jule-ferie, og måske kommer den enormt søde lærer Sanne ikke tilbage efter ferien, ærgerligt nok. Så vi må se, med det hele.

Søndag var en meget lang dovnedag. Vi så mindst en milliard afsnit af My Little Pony, som er genialt. Jeg kan bedst lide Rainbow Dash, for jeg har en svaghed for lesbiske, mens Iris insisterer på at kunne lide dem allesammen lige meget, selv Apple Jack, bonderøvsponysmølfen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s